Vragen? Bel: 06 33 760 772
header afbeelding Act Insight
Gratis e-book
Download nu

Niet tevreden?

De mensen van Act Insight doen hun best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks kan het gebeuren dat je een klacht hebt of vindt dat zaken beter kunnen.

Als je een klacht hebt neem dan gelijk contact met ons op. Het liefst op het moment zelf met de trainer of coach. Wil je de klacht officieel indienen dan kan dat schriftelijk bij Act Insight.  

Act Insight vindt het prettig als je bij een klacht gelijk contact met ons opneemt. Het liefst op het moment zelf met de coach of trainer. Anders zo snel mogelijk daarna. Als je je klacht officieel wilt maken, kun je die schriftelijk indienen bij Act Insight. Zie de contactpagina voor de adresgegevens. 

Je kunt je klacht ook per mail insturen naar klacht@actinsight.nl. Zet dan in het onderwerpveld het woord VERTROUWELIJK. Na het indienen van een klacht ontvang je van Act Insight binnen twee weken (10 werkdagen) een bevestigingsmail. 

We laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie weken na de bevestigingsmail drie weken, weten hoe we je klacht kunnen afhandelen. 
Act Insight
Ringmuur 2
4116 DM Buren Gld.
E info@actinsight.nl
Algemene voorwaarden              
Niet tevreden?
Gratis e-book downloaden
Inschrijven
Agenda
Privacyverklaring
American Board of HypnotherapyAmerican Board of NLP
society of nlp